Pinsepai!


Superenkel og supergod pai, vi har spist den to ganger denne pinsen!
Kjøp for all del ferdig paideig fra Maizena, du tilsetter kun 1 1/4 del lunkent vann
og den er klar til å kjevle ut.
Legg så brokkoli og stekte baconbiter ned i paideigen, og hell over en blanding
av 3 egg, 2 dl melk, noen dråper tabasco, litt salt og litt pepper.
Legg cherrytomater delt i to og rødløkringer over og sett
i forvarmet ovn i ca. 25 min på 200 grader.
Jeg har grill på de siste fem minutter så løken blir sprøstekt og tomatene grillet.



Bon appetit!

Kommentarer

  1. Uuumm, den så god ut!
    Må bare prøves ♥ Takk for tips:o)

    klem Line

    SvarSlett
  2. Ah! Den så veldig goood ut! Tror jeg må lage pai i uken som kommer:)

    SvarSlett
  3. Hei igjen :)
    Takk for besøk og gode ord!
    Har drevet med mine skriverier siden jeg var et barn, men selvsagt aldri publisert en bokstav. Spennende og få tilbakemelding :)

    Vedrørende paien, sier jeg som min lille datter: "Njaaammmm" :)

    Ha en deilig kveld!
    Lilli

    SvarSlett
  4. Mmmmmmmm, dette så fristende ut. Takk for oppskriften, den er notert ned;o) God ukestart til deg fra Maliva

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

legg gjerne igjen en liten hilsen!

Populære innlegg