mandag 24. mai 2010

Pinsepai!


Superenkel og supergod pai, vi har spist den to ganger denne pinsen!
Kjøp for all del ferdig paideig fra Maizena, du tilsetter kun 1 1/4 del lunkent vann
og den er klar til å kjevle ut.
Legg så brokkoli og stekte baconbiter ned i paideigen, og hell over en blanding
av 3 egg, 2 dl melk, noen dråper tabasco, litt salt og litt pepper.
Legg cherrytomater delt i to og rødløkringer over og sett
i forvarmet ovn i ca. 25 min på 200 grader.
Jeg har grill på de siste fem minutter så løken blir sprøstekt og tomatene grillet.



Bon appetit!

4 kommentarer:

  1. Uuumm, den så god ut!
    Må bare prøves ♥ Takk for tips:o)

    klem Line

    SvarSlett
  2. Ah! Den så veldig goood ut! Tror jeg må lage pai i uken som kommer:)

    SvarSlett
  3. Hei igjen :)
    Takk for besøk og gode ord!
    Har drevet med mine skriverier siden jeg var et barn, men selvsagt aldri publisert en bokstav. Spennende og få tilbakemelding :)

    Vedrørende paien, sier jeg som min lille datter: "Njaaammmm" :)

    Ha en deilig kveld!
    Lilli

    SvarSlett
  4. Mmmmmmmm, dette så fristende ut. Takk for oppskriften, den er notert ned;o) God ukestart til deg fra Maliva

    SvarSlett

legg gjerne igjen en liten hilsen!