onsdag 3. august 2011

den godeste.....

kaka jeg har bakt på lenge. Vil du nyte en saftig, smakfull banankake, så har du oppskriften her:


100 gram romtemperert smør

3 dl sukker ( sukrin for de sunne)

2 egg

1 ts bakepulver

1 ts malt ingefær

2 ts kanel

2 bananer

5 dl hvetemel ( eller spelt )

1 ts natron

0,5 kald kaffe


Bland smør og sukker luftig og hvitt, miks inn ett og ett egg. Ha i det tørre og bananskivene før du heller i kaffen til slutt.



Stek midt i ovn på 175 grader i ca en time.



(oppskriften er fra Maison mat&vin, juni/juli 2011)


Denne kaka kommer jeg garantert til å lage igjen og igjen, for saftigere kake har jeg sjelden smakt! Kos dokker!

Her nyten ferien i laaaange drag! Har ikke helt kommet i feriemodus enda, men det begynner å hjelpe. Må stadig minne meg selv på at "du skal ikke på jobb imorgen, nei!"

Vanen er vond å vende.


2 kommentarer:

  1. Den oppskrifta er nå herved lagra, og skal definitivt testes ut. Så veldig god ut ;0) Kos deg videre med ferie.

    Klem Jane.

    SvarSlett
  2. Mmmmm. Dette hørtes godt ut. Oppskriften er lagret, og skal prøves. Takk for at du deler.

    SvarSlett

legg gjerne igjen en liten hilsen!