lørdag 7. mai 2011

Hjemmelagde hamburgerbrød

4 store hamburgerbrød:

2 dl vann

1, 5 dl melk

2 ss olje

8 dl speltmel

2 dl grovt rugmel

25 gram gjær

Sesamfrø

1 egg


Bland inn gjæren ( 1/2 pose tørrgjær) i lunkent vann, bland så inn melken og oljen. Tilsett melet.

La deigen heve 1 times tid. Kjevle ut deigen slik at den er 1 cm tykk, legg en liten bolle med siden opp over deigen og skjær ut sirkler. Legg de på et bakepapirkledd stekebrett og la heve en halvtimes tid. Forvarm ovnen til 225 grader. Pensle med egg og dryss sesamfør over og stek de i ca 15-20 minutter. La de avkjøles før de deles i to!


Søte grytekluter fra www.lobelia.no når vi først er i bakehjørnet! Disse vil jeg ha!!



Ønsker dere alle en fin lørdag!



1 kommentar:

legg gjerne igjen en liten hilsen!