fredag 18. juni 2010

Tips til helgekos!

Oppskriften på denne salaten var å finne i mai-utgaven av Maison Mat og Vin.
Du trenger:
1 Selbu blå
1 lollosalat
1 pære
2 ferske fiken
Et par håndfuller valnøtter som karamelliseres.
( Sett pannen på litt over middels varme med ca 1 dl sukker,
sukkeret skal bli flytende og brunt, og deretter tilsetter du valnøttene og vender
de i sukkeret, og deretter legger du valnøttene på et
bakepapir for avkjøling før de tilsettes salaten.)
Over salaten har du Crema di Balsamico!
Jeg hadde en kjempegod hvitvin til dette:
Ca Rugate San Michele, en italiensk hvitvin som skal passe godt til
pastaretter med chili. Men den gikk veldig godt til denne salaten også!
Bon Apetit og god helg!

4 kommentarer:

  1. NAM!!!!
    Takk for oppskrift og vinanbefaling!

    HA en nydelig helg :) gode klemmer

    SvarSlett
  2. Dette så lekkert ut :) Jeg har aldri forsøkt Maison mat & vin. Anbefales det altså? Hmm, tror jeg skal sjekke ut det i morgen.

    Håper du får en fin helg med dine kjære vennen :)

    SvarSlett
  3. Nam, dette så veldig godt ut... tusen takk for oppskrift og flott bilde. Flotte bilder fra utestedet deres, ble litt av en forandring. Likte veldig godt den steinmuren... Ønsker deg en superfin lørdag. Klem fra Mette

    SvarSlett

legg gjerne igjen en liten hilsen!