onsdag 1. juli 2009

Roseradio og kirsebærbokser!To favoritter på interiørfronten for meg om dagen er RICE og Cath Kidston. RICE sitt kjennetegn er sterke, glade farger og melamin. Boksene under med kirsebær er fra RICE.
Disse får gjerne pryde mitt kjøkken! Kirsebær er herlig! Og så liker jeg lokket på de, litt sånn postkasse-aktig, morsomt!

(Bilde fra Rice.dk)


Cath Kidston har rosemønster i fokus! Denne radioen er bare helt fantastisk! For en romantisk 50-talls-følelse denne gir! Stiv pris: 2999 kr, men absolutt verdt det for å gjennomføre den landlige, romantiske stilen til fingerspissene!

I går fikk jeg pakke fra Sweet memories som jeg hadde bestilt til Olivia! Hun begynner i barnehagen om ikke så lenge, og jeg kan nok med sikkerhet si at hun kommer til å ha den kuleste sekken i hele barnehagen! Hun har fått den i midten, med rosemønsteret!

Og så klarte jeg ikke dy meg for dette nydelige penalet, også fra Sweet memories!

Det får hun bruk for en vakker dag, i mens kan mamma låne det!
(Bildene har jeg lånt fra http://www.sweetmemories.no/, da mitt kamera er ute av funksjon)Etter jeg hadde vært på sykehuset igår, så tok jeg meg en tur innom
Mosseporten senter i Moss, og der var det noen fantastiske butikker!
Jeg falt helt for butikken
Dorothea, som er en kombinert interiør- og klesbutikk. Det jeg fikk med meg i farta, var at de har produkter fra Greengate, Rice, Housedoctor, Lisbeth Dahl, Jeanne D àrc, Sia, Miljögården, Durance
og en rekke andre! Det var utrolig mye fint der!! Alt en interiørblogger kan drømme om, for å si det sånn! Jeg var så sur for at jeg ikke kameraet mitt var i orden, så jeg kunne vise dere!


Ellers så var det en nydelig barnebutikk der, også kombinert småinteriør-og klesbutikk, Barneparadis! Jeg gjorde noen fine kupp til Olivia for høst/vintersesongen, og litt annet småplukk som jeg viser dere senere!


Status på hånd= operasjon! Det var ikke bare, bare det skulle bli med den hånda altså. Nå skal de snitte meg opp, for å se om det går å rekonstruere senene i fingeren. Da skjer ett av to, enten ingenting, og jeg må leve med det. Eller så syr de sammen senene som jeg kuttet over, fingeren gipses i 5 uker, og deretter må jeg trene opp fingeren for å få den til å fungere som vanlig!
Dette vil skje innen 4 uker, for de må være raske, så det ikke gror seg mer til enn det har gjort allerede. Jeg synes ikke dette passer så godt nå midt på sommeren med baby og jobbsøking i fokus!
Alt dette for noen skarve makroners skyld!

2 kommentarer:

  1. mye styr med haanden din! vi faar haape paa et godt resultat. Nydelig sekk din datter fikk!!

    SvarSlett
  2. God kveld! Så fine bilder du viser frem..kjempe søt sekk og penal ja:) De kirsebær boksene fra rice var bare råfine! Hvor får man kjøpt de? og hvor mye koster de? Jeg har nemlig dilla på cherry. Når vi var i Florida i julen tatoverte jeg cherry på leggen på Miami Ink (tattoshappa fra den serien på tv:)Rice har jo bare så mye fint da..Dorothea er virkelig en fin butikk ja...Den er på Vinterbro også..jeg kan nesten ikke gå inn der jeg..hihi..Ønsker deg en fortsatt fin sommerkveld:)Klem fra Lotta:)

    SvarSlett

legg gjerne igjen en liten hilsen!