søndag 5. juli 2009

I`m only happy when it rains...

....i tillegg til at denne strofen er hentet fra favorittlåten min av bandet Garbage, så er det et snev av sannhet i den for min del!

Jeg liker meg i regnet, og i dag så regner det her hos meg, og jeg er happy! Da kan jeg senke skuldrene, ikke ha dårlig samvittighet for at jeg holder meg innomhus, ha ork og lyst til å rydde og vaske, ta meg en kopp te og kunne slappe av foran TVèn for en gangs skyld uten å føle presset på å komme seg ut og få sol på kroppen..regn er kos for meg!!
Det er en tendens her i nord at vi blir så besatt av nyte solen, at det kan bli mer stress enn morro! Ikke får man klage på varmen, fordi vi må sette pris på sola når den først skinner, og et evig mas om å sitte ute, dra på stranda, nyte sola, få litt farge... osv osv....Jeg tror jeg endelig har innfunnet meg med, og tør å innrømme at jeg er ikke så glad i den ekstreme sommervarmen som har vært...og de årstidene jeg liker best er vår og høst! Sånn er det bare, og jeg kommer i fremtiden til å klage på varmen så mye jeg vil, uten å skamme meg!!

Det er også godt med noen regnværsdager for igjen å kunne sette pris på solen når den kommer tilbake igjen!

Jeg synes dette bildet var helt nydelig, så flott kan man være i øs/pøs-regnvær,dere!

(devianart.com)

Vakre kopper blir vasket på den naturlige måten!

(polyvore.com)

Ha en nydelig regnfylt søndag..jeg skal iallefall nyte den til maks, jeg kjenner her jeg sitter nå at munnvikene peker mer nord enn på lenge, panna er tørr og
pulsen og skuldrene er hakket lavere enn de har vært noen uker nå!!

And it feels great,
I LOVE RAIN!!

4 kommentarer:

 1. Så artige bilder!! Fint at du setter pris på regnet, det skal komme her på tirsdag- og det ser jeg faktisk frem til- hagen trenger det så sårt!! Ha en koselig søndag med tekoppen din;)

  SvarSlett
 2. Ja regnet skal få være velkomment her også når det kommer! Kjempekoselig å sitte inne å se ut når det er grisevær!! Må si at jeg liker sola og, men den varmen som har vært her på vestlandet de siste dagene har rett og slett vært nesten uutholdelig!
  Ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 3. Regnet trengs ihvertfall! Her var gresset mere gult enn grønt... Fint skrevet!

  SvarSlett
 4. Det skal bli greit med regn når det kommer - onsdag iflg. yr... jeg får jo ikke startet med malingen inne så lenge det er fin vær ute... må jo nyte sola..!! he he kjenner meg igjen i det du skriver!!!
  Ha en fin uke!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett

legg gjerne igjen en liten hilsen!