lørdag 6. juni 2009

SOPP OG PURRESTUING OG SVENSKA FLAGGANS DAG!
Nå i kveld har vi grillet og jeg mikset sammen en stuing jeg tenkte jeg kunne dele! Den ble overraskende god og passer utmerket til grillet kjøtt!
4 personer:
3 dl creme fraiche
1 ts Dijon-sennep
8 ferske champinjonger
1 halv purre
Surr først champinjonger og purre i smør i pannen til det blir mørt. Kvern salt og pepper over.
Hell creme fraiche over og rør inn.
Tilsett til slutt 1 ts Dijon, rør det inn, og ferdig!
Her i huset ble det servert kokt brokkoli til kjøttet i kveld!
Siden det vi er like mange svenske som norske i vår familie, Anders er svensk, noe som nødvendigvis gjør Olivia halvt svensk og Ebba,vår schnauzer,er svensk, Tilla (dvergschnauzeren) og jeg norsk, så må vi feire Sveriges nasjonaldag, som er i dag 6.juni!
Jeg skulle overraske med gule og blå makroner idag, men det ble ikke helt som jeg hadde tenkt...jeg synes de var vanvittig vanskelig å lage, så jeg må øve litt mer. Alt fløt sammen inni ovnen til en stor gul og blå pannekake!





4 kommentarer:

  1. nam nam det hørtes veldig godt ut!
    og så enkelt da :-)

    ha en fin dag videre! og en fin feiring!

    klem

    SvarSlett
  2. Så gøy med nesten helsvensk familie! Heia Sverige! ...og stuingen ser herlig ut. Bon ap!

    SvarSlett
  3. Gratulerer med den svenske nasjonaldagen!
    Stuingen ser aldeles nydelig god ut!!
    Ha en fin kveld videre,)
    Klem fra Maja

    SvarSlett
  4. Takk for oppskriften..den må testes ut...synd med makronene- men det er jo tanken som teller, og den var jo god..Grattis Sverige!!!

    SvarSlett

legg gjerne igjen en liten hilsen!