fredag 12. juni 2009

FRENCH FRIDAY-Les gâteaux favoris

I går kveld jobbet jeg med Olivias spisestol, og hadde endelig en idè klar for dekor! Det har tatt sin tid,men jeg kan ikke tvinge frem ideène! Jeg tok noe hvitmaling vi hadde i kjelleren og mikset inn grønn og blå cacas-farge jeg hadde liggende fra kakebakingen til navnefesten! Jeg fikk frem den herligste seafoam-fargen, og jeg fikk nesten tårer i øynene da jeg så den blande seg til noe så vakkert!

Jeg malte bordet på spisestolen i denne fargen og tegnet cupcakes med en liten fransk påskrift under. Jeg har ikke ville bry Frøken Paris enda en gang, så nå vet jeg ikke helt hva det har blitt ut av min noget dårlige ungdomsskole- fransk, men det skal bety Favorittkaker eller noe i den duren, men om dette er gramatisk riktig, vet jeg ei...Jeg får vel høre det fra mademoiselle`n, tenker jeg!!
Nå mangler bare et nytt trekk som jeg skal få sydd, og en ny stropp i setet!

Det var en del andre småting som fikk smake kosten med seafoam-farge også, dessuten mikset jeg en herlig rosa-nyanse med rød konditorfarge som jeg har brukt på noen små ting, legger ut bilder senere når de små prosjektene er ferdigstilt!!
Deltaker denne uken er:
Sjekk ut hennes innlegg også!

6 kommentarer:

 1. Så søt! Herlig farge også.
  Jeg kan ikke huske på om jeg har meldt meg på konkurransen din... Vil gjerne, men kan ikke finne innlegget om konkurransen. Kan du hjelpe meg med det? :)

  SvarSlett
 2. Supert! Vil jo gjerne være med på konkurransen din vet du ;) Er også følger av bloggen din. Må se litt nærmere på dette franske greierne, har ikke fått satt meg så godt inn i det.

  SvarSlett
 3. Så nydelig fargen ble..og stolen ble kjempeflott, er det ikke artig å lage noe som blir helt unikt?
  Ha en fin fredag!!

  SvarSlett
 4. Så fint det ble, flinke du;)
  Natta fra Maja

  SvarSlett
 5. Hva er egentlig denne French Friday- konkurransen?? Høres morsomt ut.

  Solrosa

  SvarSlett
 6. Så fin den ble! Jeg holder på med et vitrineskap for tida...og innsiden blir lys seafoam som du så godt kaller fargen :o) Blir nyyyydelig, hihi

  Ha en fin helg,
  klem fra kosene og meg

  SvarSlett

legg gjerne igjen en liten hilsen!