torsdag 11. juni 2009

La petite maline

Her om dagen kjøpte jeg en hvit trekleshenger på Panduro. Den har jeg fikset litt på og nå er den ferdig! Jeg måtte bli betraktelig bedre i hånda før jeg gikk løs på løkkeskrift!Her er den ferdig! Påskriften er på fransk og sier " Les fringues de la petite maline" som betyr "klærne til den lille rakkeren". Det var Frøken Paris som var så vennlig å gi meg noen gode forslag til hvilken tekst jeg kunne bruke på henger`n! Tusen takk!På sløyfen sydde jeg på noen perler i ulike grønn-nyanser. De perlene har jeg hatt i snart 6 år uten å bruke de, de skulle pynte opp en kjole jeg skulle sy meg til julebordet med jobben i 2003. Men den endte som det som regel gjør med mine mest ambisiøse syprosjekt...uferdig i en Rema-pose trøkka lengst inn nederst i et skap!Før alt endte i søpla reddet jeg disse nydelige perlene, og de har nå fått ben å stå på!
" La petite maline" på restaurant! Siden min lille rakker har levd etter ordtaket " Ut på tur ALLTID sur" siden hun ble født, var mandagens restaurantbesøk en gledens dag for mor. Hvis ikke hun lå rolig i vognen og sov, så satt hun pent og lekte ved bordet mens hun iherdig prøvde å sjarmere de øvrige gjestene med små gledeshyl! Stolt mor!!


Husk French friday da dere!!! Send meg en mail på degodetingilivet@hotmail.com, for en forklaring på hva FF er: se gårsdagens innlegg! Ha en fin dag alle sammen!!
Audrey har forresten kommet opp på veggen! Anders trengte to forsøk før det ble rett han også, så det er ikke bare meg...I dag skal jeg en tur i en interiørbutikk like ved meg, og se etter noen flere detaljer til kontoret--så kommer det bilder etterhvert av min lille fornying!

2 kommentarer:

  1. Så gøy! Det ble jo kjempefint! Og jeg er meget imponert over at løkkeskriften din ser fransk ut -franskmenn skriver akkurat slik! Og Olivia ser bare så søt ut! Kankje blir det "ut på tur, aldri sur" heretter. Det tror jeg! Klem

    SvarSlett
  2. Søt henger :) Skrev du virkelig for hånd? Trur aldri jeg kommer til å få til noen fin skrift på et slikt materiale...

    Ha en fin kveld! Klem Linda

    SvarSlett

legg gjerne igjen en liten hilsen!