tirsdag 2. juni 2009

INSPIRASJON HAGE OG UTEPLASS
Etter å ha tilbrakt hele pinsen utendørs, har jeg kommet i hage og uteplass-modus hva gjelder oppussing og forbedring. Vi har en stort potensiale til å gjøre tomten og uteplassen vår flott, men alt til sin tid! I helgen fikk man luket litt i beddene, klippet litt gress, men helst ville jeg slappe i varmen! Jeg har store planer for vår tomt, som er ganske morsom fordi det er mye fjell,trapper,mur og kroker og kriker man kan gjøre mye ut av! Under følger litt bilder som gir meg inspirasjon i alle fall!!

En slik plass hadde ikke vært dumt! Er ikke så glad i trefargede møbler, men akkurat denne fargen er flott syns jeg! En swimming-pool er heller ikke å forakte!
Lavendel...must have i hagen!!

Fantastisk uteplass, nydelige farger!


Grønnemalte møbler og masse plantekaos! Fabelaktig!


Artig benk!
(Bilder fra Home&garden)
(Bilde: S&P )

Da er det bare å sette i gang da! Men først får jeg iallefall få ut noen krukker med blomster og kjøpe meg en voksduk...jeg ligger veldig bakpå med hagen i år, føler jeg...Sommeren kom fryktelig brått på meg i år!!3 kommentarer:

 1. sånne utrolig fine uteplasser hadde jo vært en drøm å hatt!!
  hatt litt større plass hadde ikke gjort noe nei! Drømmer jeg å..kunne godt tenkt meg alle plassene, men den tredje øverst likte jeg nå best tror jeg. veldig søtt det nederste!

  ta en titt innom vår blogg! ha en flott dag.

  -dattera-

  SvarSlett
 2. Flotte inspirasjonsbilder!
  hagen din kommer nok til å bli flott, gleder meg til å følge med å se resultatet;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 3. Takk for en koselig kommentar til bloggen vår :-) gøy at noen leser det!
  hvor gammel er huset deres? gøy med litt oppussing. Elsker gamle hus! Jeg drømmer om å bo i hus! det skal skje å. Det er helt klart! gleder meg og har masse planer allerede! da skal jeg ha en av disse hagene her ;-) hihi

  får bare håpe sommeren holder,så ikke blomstene på verandaen min dør..snufs!

  ha en fin dag videre.

  -dattera-

  SvarSlett

legg gjerne igjen en liten hilsen!