torsdag 11. juni 2009

Cupcakes and ballerinas

I dag her "la petite maline" og jeg vært en tur i byen. Det var 50% på alt i en veldig fin gardinbutikk, så da fylte jeg like godt en pose med godteri derfra!

Jeg dropper staken fra Lunehjem, som jeg viste i går ( det ble 125 kr bare i frakt, så da ble det plutselig veldig dyrt, syns jeg...). Denne kostet meg 39 kr, og med et strøk maling blir den like fin! Har snappet opp et tips fra Boligglede om at man kan ta litt konditorfarge i hvit maling og få til en nydelig turkisfarge!
Cupcake-dilla! Forkle og kjøkkenhåndklær/duker med herlig motiv!
Og noen små hjerter jeg skal pynte skapet i spisestuen med!
Grytekluter og små duker med jordbær på!


og noen flotte grønne ballerinas fra H&M...gleder meg til å ta i bruk disse, fargen var bare helt nydelig, og jeg liker åpen tå så de røde tåneglene mine synes, det blir lekkert!

I dag har jeg virkelig gjort noen kupp som dere ser!!2 kommentarer:

 1. Så fine farger på alt sammen :) Jeg blir gjerne med i konkurransen om en hemmelig pakke. Er det her kommentaren skal legges inn? Link på bloggen min også. Så følger jeg. Det burde vel gjøre susen for at jeg blir den heldige denne gang :)
  Koselig blogg du har også.
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei, hei..mye pent her..blir spennende å se hvordan konditorfargen blir..fikk lyst til å prøve meg på det på ikeakrakken min...
  Natti natt!

  SvarSlett

legg gjerne igjen en liten hilsen!