onsdag 13. mai 2009

PRICKIGA SJUKAN...

Det går i mye prikker her hos meg om dagen og rundt omkring ellers også, er veldig i vinden om dagen de prikkene, igår hentet jeg en pakke jeg hadde bestilt fra Ellos forrige uke. Der hadde jeg bestilt sengetøy og et teppe til badet...med prikker selvfølgelig!
Olivia tester ut sengetøyet her...hadde ikke så lyst til å sove i egen seng, så hun måtte få være med når mamma ordnet!
Her er badeteppe, veldig mykt og deilig, prikkene er litt opphøyde, føltes litt merkelig til å begynne med, men...

Og her er lille skatten i prikkete sele-kortbukse, vi måtte ha den på igår med strømpebukse under..den har ligget i skuffen i to måneder klar for bruk, men igår orket jeg ikke vente lenger...
I dag er en eksamen overstått, kom hjem fra Oslo for en time siden, jeg er så trøtt....var oppe kvart på fem imorges. En igjen nå, så er det over...

Husk fristen for French friday imorgen kl 16.00, send meg en mail på degodetingilivet@hotmail.com for å delta, oppgi bloggadressen så jeg får lagt deg ut i fredagens innlegg!
In english: Remember to send an e-mail to degodetingilivet@hotmail.com for participating on French friday this week!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med overstått eksamen og med nye, fine prikker! Det går i prikker her også, og jeg har også blogget litt om det i dag... Og jeg er selvfølgelig med på French Friday! Ha en fin kveld.

    SvarSlett
  2. Jeg kommer fra oppi "dalen"! Nærmere bestemt øyer (Hafjell). Der er det ikke mye sushi akkurat... men det er mye annet fint der! Ok, da sender jeg ikke mail!

    SvarSlett

legg gjerne igjen en liten hilsen!