mandag 4. mai 2009

Lunsj med Audrey..

Audrey Hepburn er mitt største idol! En fantatisk vakker dame med en utrolig flott stil! Hadde hun fått leve ville hun ha feiret sin 80 årsdag i dag!

Under ser du en prøvedokke som Ann-Helen på Himlarum har malt, som jeg lurer på hvordan jeg skal få lurt inn i huset uten at Anders merker at jeg har svidd av et par tusen på noe som i hans øyne er helt ubrukelig og går under kategorien ikke-prioritert!


Audrey Hepburn ble født 4.mai 1929 i Belgia, og døde av kreft 20 januar 1993 i Sveits

Dette bildet er fra filmen "Prinsesse på vift"
Hun og moren kom til London etter krigen der Audrey danset ballett og jobbet som modell. Det var i 1951 hun begynte å jobbe som skuespiller. (Kilde: audrey1.org)
Hennes første store film var "The secret people" hvor hun spiller en ballettdanser.

Stilfull gjennom alle tiår
Antageligvis mest kjente bilde: I rollen som Holly Golightly fra " Breakfast at Tiffany`s"

De fleste bilder av Audrey er i svarthvitt, men dette fargebilde synes jeg var helt fantastisk!
Lunsj med Audrey..


Julen 2006 feiret vi med svigers i Stockholm. Anders og jeg fikk en del gavekort fra Ikea, og svigermor og jeg dro til Ikea i romjulen for å handle de opp. Jeg får øye på et av de flotte bildene Ikea hadde av Audrey, og utbryter: Åh, de bildene der er såå fine! Og svigermor svarer: Å tycker du? Jag har ätit lunch med henne! Jeg: Hva? Har du spist lunsj med Audrey Hepburn?
Det viste seg at de svigermor leide hybel hos da hun studerte kjente Audrey Hepburn, og at det var slik hun hadde endt opp med å lunsje med henne. Det eneste svigermor hadde å si til saken, var: Vilka ögon hon hadde altså!


Foto fra: www.audrey1.org

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilket fint inlägg om den otroligt vackra Audrey!!! Jättekul att min provdocka fick vara med! (Och resväskan också, ser jag!) TACK!

  Jättefin blogg du har!

  Ha en underbar dag!

  Kram från Ann-Helen

  SvarSlett
 2. I have no idea what you said but I love Audrey too. A beautiful lady.

  Robin@Miscellaneous Thoughts

  SvarSlett

legg gjerne igjen en liten hilsen!