søndag 26. april 2009

NAVNEFESTENVi valgte å ha humanistisk navnefest for Olivia for å markere hennes ankomst, og hennes navn! I går var det seremoni og fest her hjemme etterpå!Dagens hovedperson

It`s my party and I`ll cry if I want to....

tålmodigheten til Olivia tok slutt ikke så langt inn i seremonien. Men hun var heldigvis på kjempehumør da hennes innslag i seremonien kom. Vi hadde valgt allsang med "Små froskene", som Olivia er så glad i! Så fikk hun en fin navnetavle med sitt navn og våre navn på som vi skal ramme inn å henge på rommet hennes! Det var en kjempefin seremoni hvor hvert barn hadde sitt personlige innslag, og det var masse sang, latter og barneskrik! Det hele var over på 45 minutter som var helt perfekt for små utålmodige barn og stressede foreldre!


Pynten.. litt maritimt med masse marihøner...Fikk baket og pyntet kaker til slutt..

Det var mange forslag til hva dette skulle forestille. Monster? Schnauzer? Frosk?? Men nei, det skal være Barbamamma for de som måtte lure! Det er ikke mange som husker Barbafamilien, men jeg syns de er sååå søte og samler på figur av dem til Olivia blir større.

Mange fine smykker, smykkeskrin, penger, opphøyd rose-sølvbestikk og klær var gaver på denne dagen!

Tusen takk alle sammen som gjorde denne dagen så fin, og været var vi også heldige med. Det ble en nydelig sommerdag som passet perfekt for grillfesten vi hadde planlagt. Lille Olivia forsto tydeligvis at det var hennes fest, og ville ikke sove et sekund denne dagen før klokka var 19, men sov da i 12 timer (puh!) heldigvis. Da var hun helt utslitt!

3 kommentarer:

 1. Så herlig! Schnauzer ja.. Den var artig. Så nå at det var en barbarafigur jeg da. Går faktisk på barne-tv innimellom. Kjempefine kaker, og godt å høre at dere hadde en fin dag. Vi snakkes snart da!

  Klem Jeanette

  SvarSlett
 2. hei! Det gjør vi! Ja, det var farmor som kom med den kommentaren:jeg trudde det var en av hundæene jeg! jeg måtte le!!!

  SvarSlett
 3. Thank you for visiting my blog and Pink Saturday. Please e-mail if you are interested in participating.

  how_sweet_the_sound@aegisholdings.com

  Your Olivia is a beauty. She must have felt very special of this special day of celebration just for her.

  SvarSlett

legg gjerne igjen en liten hilsen!