tirsdag 14. april 2009

GRØNNSAKSSUPPE MED ITALIENSK VRI OG NYDELIGE KARVESTICKS






SUPPE:
Blomkål
Brokkoli
Gulrøtter
Poteter
Løk
Parmesan
Parmaskinke



Ideèn til karvesticks fikk jeg for to år siden da jeg var en tur i Praha. Der fikk vi servert noen supergode rundstykker til alle måltider som var toppet med havsalt og karve. Siden den gang har jeg alltid hatt salt og karve på brødskiva når jeg har hatt suppe. Men nå har jeg laget brødpinner med karve og havsalt som jeg synes er det perfekte tilbehøret til suppe!





KARVESTICKS ca 20 pinner

6 DL RUGSIKT

1 SS OLIVENOLJE

1 PK TØRRGJÆR

2,5 DL LUNKENT VANN

HAVSALT

KARVE

Heve 30 min

Stek på 225 grader i ca 15 minutter

SMAKLIG MÅLTID!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

legg gjerne igjen en liten hilsen!