GRØNNSAKSSUPPE MED ITALIENSK VRI OG NYDELIGE KARVESTICKS
SUPPE:
Blomkål
Brokkoli
Gulrøtter
Poteter
Løk
Parmesan
Parmaskinke
Ideèn til karvesticks fikk jeg for to år siden da jeg var en tur i Praha. Der fikk vi servert noen supergode rundstykker til alle måltider som var toppet med havsalt og karve. Siden den gang har jeg alltid hatt salt og karve på brødskiva når jeg har hatt suppe. Men nå har jeg laget brødpinner med karve og havsalt som jeg synes er det perfekte tilbehøret til suppe!
KARVESTICKS ca 20 pinner
6 DL RUGSIKT
1 SS OLIVENOLJE
1 PK TØRRGJÆR
2,5 DL LUNKENT VANN
HAVSALT
KARVE
Heve 30 min
Stek på 225 grader i ca 15 minutter
SMAKLIG MÅLTID!
Kommentarer
Legg inn en kommentar
legg gjerne igjen en liten hilsen!