onsdag 8. april 2009

GOD PÅSKE!

Jeg klarte ikke holde meg unna bloggen idag heller, men NÅ blir det en pause frem til søndag for ellers rekker jeg ikke bli ferdig med det jeg skal før jeg får besøk imorgen, og har ikke tenkt til å tilbringe tid foran dataen når vi har besøk heller. Jeg pynter ikke til påske av den enkle grunn at jeg ikke kan fordra gult, men det er jo såå mye annen fin påskepynt enn den gule. Jeg har hentet noen inspirasjonsbilder fra www,marthastewart.com, og skal senere idag hente noen kvister som jeg skal pynte med rosamalte egg med hvite prikker, tenkte jeg! Vi får se hva jeg rekker!


Så fant jeg jaggu litt gammel påskepynt i kjelleren som jeg hadde glemt helt bort, og den var jo kjempefin!Olivia går litt berserk i påskeeggene som vi skal gjøre klar for barna som kommer på besøk!

6 kommentarer:

 1. Jeg er helt med deg på den!

  Jeg kan ikke fordra gult. Det passer ikke inn med NOE annet jeg har i leilgheten hos meg!

  God påske:)

  SvarSlett
 2. hehe! Samme problem til jul, da jeg heller ikke liker rødt...så her ble det hvitt, sølv og blått som julepynt! Familien synes jeg er sprø, men det må faktisk passe inn altså! Haha! God påske!

  SvarSlett
 3. Fin og annerledes påskepynt!! :-) Ha en fin påske!! Klem-Mia

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! Utrolig lekre inspirasjonsbilder du har lagt ut! Jeg har mer eller mindre droppet påskepynten i år. Det får holde med tulipaner og Anton Berg sjokolade- og marsipanegg :D

  God påske!

  SvarSlett
 5. Gult er heller ikke min farge ;) Håper dere også får en fin påske! Klem Linda

  SvarSlett

legg gjerne igjen en liten hilsen!