fredag 27. mars 2009

MYE FINT HOS FRK.DORIS

hos nettstedet http://www.frk-doris.no/ fant jeg masse fint! Favoritten må være gyngebenken til barn og den nydelige hvite gyngehest-pyntegjenstanden! Jeg finner så mye fint om dagen, men kan ikke kjøpe alt, men denne pyntegyngehesten står ialle fall høyt i kurs på ønskelisten, bare synd det er lenge til både jul og bursdagen min!
Skikkelig søtt rosa kakefat

Vakre potter, har sett disse flere steder, det virker som de er veldig "in" i år!


Gyngebenk for barn


Den hvite gyngehesten!!!

Stilig og søt dørstopper!

3 kommentarer:

 1. Hei Ann-Katrin! Var min kjære søster som fortalte meg at du hadde startet denne fine bloggen, og da måtte jeg selvfølgelig titte innom. Gratulerer så mye med hus og baby! Håper alt er bra med deg. Her er vi fortsatt bare 3 og bor på samme plassen. Hadde vært hyggelig å treffes en gang om ikke så lenge!
  :-)

  Mange klemmer fra Jeanette (Halden)

  SvarSlett
 2. Hei! så koselig at du la igjen en beskjed! Har faktisk tenkt på deg i det siste, og har lett etter deg på facebook. Håper du titter inn her igjen og legger igjen mailadressen din! Hadde vært veldig koselig og sees igjen snart! Stoor klem og håper alt er bra med deg og mann og lille vakringen som har bursdag på årets beste dag!

  SvarSlett
 3. Hei igjen!
  Mail adressen min er kjernsho@online.no. Har ikke blitt noe facebook på meg nei. Alt er bra med oss. Skulle vel vært hos deg for lenge, lenge siden men det ble aldri til det. Dagene flyr så fort med jobb og en trassig 3-åring. Skal prøve å få tatt meg en tur en dag jeg. Må jo få hilst på prinsessa di også.

  Klem Jeanette

  SvarSlett

legg gjerne igjen en liten hilsen!