søndag 8. mars 2009

JEG LENGTER ETTER SOMMER...MARITIM MOTE

og for å korte ned ventetiden noe planlegger jeg sommergarderoben. Jeg har til nå funnet i alle fall to ting som jeg bare ha i sommer! Det er en sinnsykt fin bikini fra Puma og en utrolig stilig topp fra Karen Millen.


Jeg har veldig sansen for stripene og det maritime trykket på bikinien! Passer veldig bra siden vi skal være mye ute med båten i sommer!Også er det noe herlig 50-talls over den!Overdelen kan man i tillegg vende, så da får man på en måte to bikinier i en! Toppen fra Karen Millen er også litt maritim, og jeg liker denne stilen veldig godt. Dette er to plagg jeg virkelig har falt pladask for!Til Olivia har jeg allerede kjøpt noen sommerplagg, og det er tydelig at for vår del er det prikker, striper og ruter som gjelder i sommer!

Jeg synes disse plaggene var helt skjønne, og den stripete dressen er i økologisk bomull, så da er vi litt "grønne" også!Jeg synes den økologiske bomullen føles mye mykere enn vanlig bomull faktisk. Har hatt noen øko-bodyer fra H&M også, som har vært veldig gode og har blitt brukt helt til de ble for korte på ermene og jeg måtte pent innse at nå er det på tide å bytte. Ikke så lett å pakke vekk favoritt-klærne til småtrolla, man får jo brukt de så utrolig kort tid! Nå om dagen sliter jeg med å kvitte meg med et par nydelige,rosa strikkede bukser hun har som nærmer seg høyvanns..stakkar, så jeg får vel innse at de buksenes tid er forbi...og at lillemor faktisk er lengre enn 60 cm...

1 kommentar:

  1. Maritimt er utrolig fint!! Gleder meg skikkelig til sommeren selv jeg nå:)

    SvarSlett

legg gjerne igjen en liten hilsen!