Sjarmerende blått på en søndag!

Ralfefarfars paradis har en stund servert oss nydelige innlegg om sjarmerende blå ting, og nå har jeg også slengt meg på denne "trenden"!


Dette nydelige blåhvite serviset er noe Anders har hatt med inn i huset. Det har tilhørt hans farmor. Serviset har stått i kjelleren, for vi har også et mer komplett, rosa servise med blomster som vi har tatt opp i spisestuen. Men jeg skal nå få tatt i bruk dette også, for jeg synes det er helt nydelig.

Det heter "Castle on the lake", og er fra Johnson Brothers.

Dette er de delene jeg har i tillegg til fløtemuggen over.

Nederst ligger et serveringsfat.
Så nå er det vel bare å tråle både nett og loppemarked for å finne deler til dette serviset da!

I dag blir det badeland på denne gjengen! Olivia er mye bedre, og har i løpet av uken lært seg å si "Ha det" mens hun vinker iherdig! Hun har dessuten fattet interesse for bøker, hun har hatt interessen før også, men da mer en interesse for å spise de, og ikke lese...Men man kan bli litt trøtt av å lese også:

GOD SØNDAG!!
Kommentarer

 1. ja dette var virkelig sjarmerende blått!! For et nydelig servise- jeg likte den bølgede kanten rundt- det har jeg ikke sett på andre i samme stil- jeg har faktisk ikke sett akkurat dette serviset, nydelig motiv var det også- håper dere finner flere deler- hvis ikke går det sikkert bra sammen med annet blått-hvitt porselen;) Skjønt bilde du hadde tilslutt- det var nok boken som var av det tyngre slaget- det kan bli slitsomt med alle disse dyrene innimellom;)
  Ønsker deg en god søndag!

  SvarSlett
 2. Så nydelig :-) Elsker slike serviser!
  Ha en flott søndag AK!
  Klem J

  SvarSlett
 3. I'm back in business: http://lovinnen.wordpress.com/
  Avlegg gjerne en visitt!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

legg gjerne igjen en liten hilsen!

Populære innlegg