Roses are yellow....

Late sommerdager preget uken som gikk, og heldigvis fikk jeg tatt masse bilder før kameraet tok kvelden på lørdag, sånn at jeg har litt bloggstoff denne uken...

Rosebusken har slått ut i full blomst, dette skjedde nærmest over natta, og jeg ble overrasket, ifjor blomstret de mye senere..da var det ikke før i august!

I går ble det ikke gjort så mye i hagen som jeg hadde planlagt, jeg surret mest rundt som en halvdød flue,og kjempet meg gjennom varmen!
I dag er Olivia 8 måneder, og hun prøver iherdig å reise seg om dagen. I går hun kom opp i knestående,mens hun fikk opp et ben...Hun er en viljesterk liten jente,og jeg tror ikke det er så lenge til hun kommer seg helt opp! Ikke så greit i varmen for henne heller stakkar, dagene går mye med til å skjerme henne mest mulig fra varmen, og å passe på at hun får i seg nok vann!Har hørt rykter om at denne uken skal bli enda varmere enn den som gikk.....det er jo ikke populært å klage på varmen har jeg skjønt, men nå har det vært slitsomt til tider!
Disse ovenfor er noen artige vekster, de er halvveis ut i blomstringen i skrivende stund, og blir runde baller fulle med småblomster ( skal oppdatere dere når kameraet er friskmeldt!)

Klokka er nå kvart over sju, og tempen på dataen viser 21 grader, det er nok noe i de ryktene!!

Ha en riktig fin dag i solen!
Kommentarer

 1. Nydelig rosebusk, fint med lysegule roser. Varmt her også, men en bahagelig bris gjør at det ikke blir for varmt. Det er klart det kan være plagsomt med varme for de som er små- og sikkert mange eldre også..viktig med balanse i alle ting. Kan jo kose seg ute senere på dagen også;) ha en fin dag

  SvarSlett
 2. Heisan du. Så deilig med sol og varme. Fine bilder.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig hilsen!:)
  Å, skjønne dager vi har for tiden!Er så deilig med sol og varme! Gratulerer til lille jenta med 8mnd, herlig alder, nå skjer det mye fremover i utviklingen, er kjempemorro å se:)
  Ha en god natt!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

legg gjerne igjen en liten hilsen!

Populære innlegg