INSPIRASJON BAD

Jeg må starte med å vise denne fantastiske taklampen som er spesielt laget for bruk i baderom, fåes på http://www.creme.no/


Her er mine favoritt-servanter i serien Flåren fra Ikea! Dette skal opp på vårt bad om ikke alt for lenge, har allerede skaffet oss høyskapet! Jeg digger denne serien ,og med løvefotbadekaret får jeg det landlige og romantiske uttrykket jeg er ute etter! Og det beste er at det ikke trenger å koste skjorta å få det lekkert!

Shabby-chic bad! Bli inspirert av fargebruken her! Man trenger ikke bruke bare hvitt (selv om det er lekkert), eller kremfarger (som ikke er lekkert, det er etter min mening så over og ut og trist og uoppfinnsomt at jeg håper jeg aldri ser en nymalt caffe latte-vegg så lenge jeg lever) Ja, nå fikk jeg sagt det! Se hvor flott det kan bli med farge! Og vinduet her er jo bare en drøm!


Inspirasjonen nedenfor er hentet fra http://www.houseandhome.com/

Elsker løsningen her med speilene, veldig oppfinnsomt og gir badet et personlig uttrykk!

Lekkert dusjhode og fantastisk bruk av detaljer her, bare se på fugleburet!Panelen er også helt nydelig, et flott alternativ til flislagte vegger!

Denne servanten var noe for seg selv, og lekre hvite detaljer!

Plommen i egget! Ekte fransk, provencalsk bad! Jeg kjenner duften av lavendel bare ved å se på dette bildet! Jeg elsker det!

Kommentarer

 1. HVA? LIKER DU IKKE CAFFE LATTE? *hihi* Kunne ikke vært mere enig med deg! Den er rett og slett utgått på dato;)

  SvarSlett
 2. haha! Venta på den! hihi! Nei, jeg får kvalmefornemmelser av alle farger som assosierer til diverse kaffevarianter og krem og gud vet hva! Folk har malt med caffe latte nå i et tiår, nå får det jaggu være nok! Inn meg farger sier bare jeg!Og blir det for mye sirkus for en, for en jaggu la det være hvitt!

  SvarSlett
 3. Ja,den er nydelig! Min kjære pappa som har laget til meg! :)
  Var noen lekre bilder av bad der..
  Ha en fin kveld! :)

  SvarSlett
 4. Verkligen en fin kristallkrona till badrummet men lite för dyrt för mig så jag får drömma vidare.
  Ha en bra dag
  Åsa

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

legg gjerne igjen en liten hilsen!

Populære innlegg