HELT HIMMELSK

fra svenske Himlarum! Her lages det ting som gir meg tårer i øynene fordi de er så utrolig vakre!


Dette er møbler som får meg til å føle noe, de har sjel og de forteller en historie! Man kan se at de er laget med kjærlighet! Da jeg kom over denne nettsiden www.himlarum.se kunne jeg nesten ikke vente med å legge ut bilder derfra. Det er så mye nydelig at jeg finner ikke nok superlativer! Ta en titt på bildene nedenfor, jeg har valgt ut et knippe av mine absolutte favoritter! Men dere, det finnes så mye mer, gå inn og nyt synet på http://www.himlarum.se/!!
Dette er fabelaktig! Jeg får tårer i øynene...blekrosa tåspissko, hvit koffert med adresse Provence, lys,blonder...det kan nesten ikke bli bedre...i`m in heaven!!!(Har valgt det som bildet for bloggen fordi det traff meg rett i hjertet!)


Fantastisk garderobeskap...


Se på denne!! En drøm...
Dette bordet er bare helt nydelig...

og det er mer....se og nyt!...dette er så fantastiske ting at jeg har ikke ord...!

Gammel vaskebenk med lavendel-påskrift..vakkert..!


Hylle med latinsk påskrift:Amor vincit omnia ( Kjærligheten overvinner alt!) Vakkert!
Hold dere fast:
Denne mistet jeg nesten pusten av..se på dette her..denne er helt genial!!


Jeg blir altså så glad og inspirert av dette! Neste gang vi besøker Anders sin familie i Stockholm, er jeg bare nødt til å ta en tur innom denne butikken! En stor takk til Ann-Helen på Himlarum for at jeg fikk lov å bruke disse herlige bildene i mitt innlegg, og takk for at du lager og selger disse nydelige tingene!AK


Kommentarer

 1. Hej vännen!
  Tusen tack för besök på min blogg och nätbutik och tack för den snälla kommentaren!!!
  Så överraskad och glad jag blev när jag såg alla bilder på från Himlarum på din blogg!! Stort och varmt TACK!!!

  Du får gärna lägga ut Audrey Hepburn-provdockan också men vänta gärna några dagar, Jag har själv tagit bort bilden för provdockan är en födelsedagspresent från en mamma till hennes dotter och mamman var orolig för att dottern skulle se den på min blogg så jag lägger ut bildern aigen efter helgen när hon redan haft sin födelsedag!

  Sköt om dig!
  Klem
  Ann-Helen

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

legg gjerne igjen en liten hilsen!

Populære innlegg