torsdag 26. januar 2012

Maybe in Paris...

 these shoes will be mine? Drømmer om et par svarte pumps fra Christian Louboutin, og har blitt noe småbesatt av at et par slike skal ligge i kofferten hjem fra Paris i april....Time will show...
For mer: trykk her


søndag 22. januar 2012

Stilskifte?

Det sniker seg inn mer og mer orientalskinspirert dekor i huset. Siden i sommer har det sneket seg inn både elefanter, småmøbler i mangotre og marokkanske glass. I vårt hus har det lenge gått mye i hvitt med romantiske detaljer, men nå trenger jeg noe nytt, eksotisk og friskt! Ufordringen blir å kombinere denne stilen på en god måte med franske elementer.

Bildene under er fra en fantastisk restaurant i Disneyland Paris vi besøkte i august i fjor. Her var det faktisk ganske god mat også, men det beste var interiøret.  
Herlige farger og detaljer!






Ønsker dere alle en fin søndag videre!

søndag 8. januar 2012

Pølser og pinnebrød





Igår la vi ut på en liten skogstur, vi grillet pølser og spiste pinnebrød.

Oppskrift pinnebrød:

500 gram speltmel ( eller hvetemel)
2 ts bakepulver
2 ts salt
1 dl olivenolje
2 dl lunkent vann

Bland først det tørre og ha så i oljen og tilslutt vannet mens du rører. Deigen skal bli litt gummiaktig. Ha den så i en plastpose og ta den med ut på tur!


Ha en riktig god søndag alle sammen!

lørdag 7. januar 2012

Sunnere vaner med rawcakes!


Et av mine nyttårsforsetter for 2012 er sunnere snacksvaner og mer aktivitet. Det må være overkommelige mål og noe som holder i lengden da jeg ikke kan leve uten snacks og søtsaker. Vi har vært fryktelige til å skeie ut i helgene, men nå er potetgull byttet ut med dip og grønnsaker, og søtsakene er byttet ut med rawcakes. Kaken på bildet laget jeg i går og den smakte fantastisk! Oppskriften er hentet fra boken Rawcake av Caroline Fibæk. Den er lagt på friske bær, nøtter, avokado, kokosolje, raw kakaopulver og dadler blant annet. Den smakte over all forventning og hele familien elsket den. Jeg gleder meg til å ta fatt på de andre oppskriftene. Hvis du vil prøve noen oppskrifter ligger det noen ute på Caroline Fibæk sin blogg samt i den nyeste utgaven av Kamille.

Ha en riktig fin lørdag. Vi skal ut på tur i det nydelige snøværet idag!

torsdag 5. januar 2012

Paris here we come!

I april blir det venninnetur til Paris, kan nesten ikke vente! Flybillettene er bestilt og vi har booket oss inn på Hotel Le Petit Paris, som ligger i Latinerkvartalet og ikke langt fra Luxembourg Garden.

Vi skal være tre netter i Paris fra tirsdag til fredag, og vil gjerne oppleve mest mulig på disse dagene. Vil gjerne ha tips fra dere der ute til hva vi kan finne på, gode restauranet, kafeèr, shopping osv osv, og gjerne tips om et fint spa i Paris.






Ønsker dere alle en fin dag. Vi fikk vannkopper i hus til nyttår, og holder oss hjemme!

mandag 2. januar 2012

Tine Smørbar


Jeg er BUZZADOR og fikk tidligere i høst være med på Ostecompagniets kampanje. Jeg har testet ut Tines nye smørbare oster, som kommer i smakene, blåmugg, cheddar og camembert. Jeg elsker ost, og synes alle tre smakte bra og de er veldig enkle å bruke i matlagingen. Tips til hva du kan bruke ostene til:

Blåmuggost er kjempegod på pepperkaker, som fyll i kryddermuffins eller bare et godt stykke rugbrød med litt ferske fiken til. Den er også super til å lage en deilig saus til biffen.

 Cheddarosten kan du enkelt bruke som dip til nachochips. Den er også fin å bruke til tacos, fajitas sammen med guacamole og salsadip. Videre passer den også til pastaretter, bland den sammen med litt fløte, litt sterk pølse og friske grønnsaker og du har en deilig pastarett.




 Camembert passer perfekt som dip til friske grønnsaker. Denne er frisk og mild i smaken, og gjør seg også ypperlig som pålegg med valnøtter og honning til.



Bli en BUZZADOR du også. Det å være buzzador går ut på at du melder deg til kampanjer du ønsker å være med på, Buzzador sender deg en invitasjon via mail. Dersom du får være med på kampanjen, får du etter noen dager tilsendt vareprøver som du skal teste ut over en periode for så å "buzze" dette i sosiale medier. Du så  må avlevere en rapport innen en gitt frist. Trykk på linken øverst i innlegget dersom du vil vite mer!