mandag 2. januar 2012

Tine Smørbar


Jeg er BUZZADOR og fikk tidligere i høst være med på Ostecompagniets kampanje. Jeg har testet ut Tines nye smørbare oster, som kommer i smakene, blåmugg, cheddar og camembert. Jeg elsker ost, og synes alle tre smakte bra og de er veldig enkle å bruke i matlagingen. Tips til hva du kan bruke ostene til:

Blåmuggost er kjempegod på pepperkaker, som fyll i kryddermuffins eller bare et godt stykke rugbrød med litt ferske fiken til. Den er også super til å lage en deilig saus til biffen.

 Cheddarosten kan du enkelt bruke som dip til nachochips. Den er også fin å bruke til tacos, fajitas sammen med guacamole og salsadip. Videre passer den også til pastaretter, bland den sammen med litt fløte, litt sterk pølse og friske grønnsaker og du har en deilig pastarett.
 Camembert passer perfekt som dip til friske grønnsaker. Denne er frisk og mild i smaken, og gjør seg også ypperlig som pålegg med valnøtter og honning til.Bli en BUZZADOR du også. Det å være buzzador går ut på at du melder deg til kampanjer du ønsker å være med på, Buzzador sender deg en invitasjon via mail. Dersom du får være med på kampanjen, får du etter noen dager tilsendt vareprøver som du skal teste ut over en periode for så å "buzze" dette i sosiale medier. Du så  må avlevere en rapport innen en gitt frist. Trykk på linken øverst i innlegget dersom du vil vite mer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

legg gjerne igjen en liten hilsen!