mandag 27. juni 2011

Minner fra Mumindalen

Da var en hektisk ferieuke overstått, og tilbake har vi minnene. Turen til Finland var intensiv, men veldig koselig. Besøket til Mumindalen var vel verdt den lange båtreisen fra Stockholm til Åbo i Finland.


Vi kom til Mumindalen akkurat da de åpnet da stod Mumintrollene og Lilla My klare til å ønske oss velkommen, dog på finsk....Her treffer Olivia Sniff, den eneste av Muminfigurene hun ikke var redd for.
Så fikk barna spille fotball med Mumin og Lille My.Etter en stund turte Olivia nærme seg et av Mumintrollene, men det ble ingen klem. Hun strøk han såvidt på nesen og så fikk det være bra.
Dagen avsluttet vi med Muminteater. Det var fantastisk fint, og mulig å følge uansett språk, da det var et mimeteater med morsom musikk i bakgrunnen.Rett ved siden av Muminparken finnes det en flott badestrand. Det var ikke badevær da vi var der, men her har man muligheten til å ta seg en dukkert i Østersjøen. Mumindalen ligger i de vakreste omgivelser i Nådendal, som ligger 20 minutter utenfor Åbo.
I morgen skal jeg vise dere det fantastiske Muminhuset! Her kan man jammen snappe opp et og annet interiørtips, for et flott hus!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

legg gjerne igjen en liten hilsen!